Velfærden ofres til fordel for EU!

Regeringen og de blå partier hader de fattige: De syge, de arbejdsløse, de handicappede, de hjemløse, dem uden uddannelse, lejerne og de fremmede.

Den vil af med de almene boliger. De fattige må ikke bo der. De almene lejeboliger skal omdannes til ejerboliger eller helt fjernes fra jordens overflade. Der skal bygges nye blandede boligkvarterer, hvor alle er gennemsnitlige med hensyn til kriminalitet, uddannelse, husstandsstørrelse, beskæftigelse m.v. Det samme gælder skoler og institutioner.

Anders Fogh Rasmussen prøvede i 2002 at privatisere noget der allerede var privat: De almene boligafdelinger. Det lykkedes ikke for ham. Lars Løkke Rasmussen tramper nedad og vil af med de sorte huller på Danmarkskortet. Samtidig beskærer hans regering nidkært velfærden. Arbejdsløshedsunderstøttelsen begrænses, ældreplejen skæres, de syge og de fødende skal ikke opholde sig på hospitalerne og sendes hjem til at klare sig selv. Folkeskolen mishandles og eleverne søger private skoler.

Det velfærdssamfund, efterkrigsgenerationen opbyggede, skrumpes fordi Danmark vil være duks i EU: Budgetloven skal holdes! Det er det glade vanvid i en tid hvor vi er rigere end længe.

Vi skal ud af EU. Helt ud!

JEG VIL DERFOR ANBEFALE, AT DU STØTTER FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU I EU-VALGET DEN 26. MAJ.

JA TIL SAMARBEJDE OG DEMOKRATI – NEJ TIL EU-STATEN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies samt at vi gemmer og behandler dine personoplysninger. Du kan læse vores Persondata politik her. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Din accept omfatter også, at vi opbevarer dit navn og mailadresse, hvis du deltager i debatten på min Blog side.

Luk