Hedvig Vestergaard
Kandidat til Europa Parlamentet 2019

Det er vigtigt, at der kommer et modspil til den stærkt voksende “Europæisering”, som sker i disse år i EU. Flere og flere beslutninger træffes af de store lande uden hensyntagen til nationale interesser.

Folkebevægelsen mod EU i Danmark og tilsvarende bevægelser i andre europæiske lande arbejder for, at Danmark og ligesindede lande skal træde ud af EU og i stedet have en assosieringsordning, hvor der indgås samarbejds- og handelsaftaler til fælles bedste.

Indflydelse opnås kun, hvis modstanderne af EU er indvalgt i Parlamentet og det er derfor vigtigt, at der kommer så mange repræsentanter som muligt ind i Parlamentet. I dag er det kun Rina Ronja Kari, som er indvalgt, men vi satser stærkt på, at vi vil være mangedoblet i det nye Parlament fra 2019.

Kampagnebidrag

Det er ingen hemmelighed, at det koster penge at føre valgkampagne, både for Folkebevægelsen og for mig personligt. Jeg er overbevist om, at mit valg til EU Parlamentet vil gavne sagen og at jeg vil blive en god, aktiv og engageret repræsentant for Folkebevægelsen mod EU.

Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis nogen vil hjælpe mig med at fremme mit kandidatur ved at bidrage økonomisk til min kampagne. Det gør du nemmest ved at indsætte et beløb på  Folkebevægelsen mod EU’s konto: reg.nr. 9860 nr. 0000025100 eller på MobilePay: 62755 og mærk betalingen: Hedvig. Alle beløb er velkomne, men hvis du vil bidrage med 20.000 kr. eller derover, bedes du kontakte mig først, da der er særlige regler herfor.

Mærkesager